Vrijwilligers gezocht

Al enige tijd volg ik het blog en de site van psychologe en ‘emigratiejuf’ Saskia Zimmermann – ja echt: ons Deense avontuur komt niet zomaar ineens uit de lucht vallen, er worden in ’t geniep al langer voorbereidingen getroffen.. Ik doe hier “bakken inspiratie voor mijn emigratie” op en dat is ook het streven van de naar Frankrijk verhuisde Saskia.

We zijn koud terug van ons verblijf in Denemarken of ik krijg middels een mailtje bericht van nieuws op Bewust Emigreren, zo heet de site. In de mail onder meer een oproep: Saskia zoekt 5 vrijwilligers voor een pilot e-cursus emigreren, waarin je een persoonlijk emigratieplan gaat maken. Hoewel ons plan om te gaan emigreren nog maar een week geleden definitief vorm kreeg, en het moment van daadwerkelijk verhuizen pas over enkele jaren is, geef ik me toch op.

Een paar dagen later bericht van Saskia: we mogen meedoen! Alhoewel de cursus eigenlijk bedoeld is voor mensen die al wat verder in het proces zijn, is zij toch ook wel benieuwd of de cursus ook interessant is voor mensen zoals wij die nog in het prille stadium verkeren. Vanaf aanstaande maandag zijn we met een select groepje proefkonijnen.

Een gedachte over “Vrijwilligers gezocht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.