Dagje vrij

Na een voorspoedige reis gisteravond in ons tijdelijke onderkomen gearriveerd, een uur eerder dan gepland. Leuk oud zomerhuisje op een oud park, dus: mooie hoge bomen waar de zeewind doorheen suist. Het verschil in temperatuur is even wennen: we vertrokken met 20 graden, hier is het hooguit 10… Maar in een stralend zonnetje is het prima te doen.
We hebben vandaag onverwacht een dagje “vrij”: beide afspraken zijn morgen. Dus hebben we vanochtend al een heerlijke strandwandeling gemaakt en is ook Odin zijn dagje “ingeblikt” zijn helemaal vergeten. Die heeft drie keer zoveel kilometers gemaakt als wij, en ook in een drie keer zo hoog tempo…
Vanmiddag gaan we al onze voelhoorns nog eens goed uitsteken in Vang: hoe klinkt het, hoe ruikt het, wat valt ons nu nog op dat we eerder niet hebben opgemerkt. Paar blokken hout kopen zodat vanavond de kachel aan kan en dan zijn we klaar voor de ontmoeting en de onderhandelingen morgen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.