Zilverberk

Een zonovergoten Earth Day in Jutland vandaag. De dag waarop je de aarde iets teruggeeft voor alles wat je van haar hebt genomen. In de tuin bij het Gele Huis deelt moeder aarde royaal uit: we weten van september vorig jaar dat er een zeer oude en zwaar vruchtdragende appelboom staat, en nu alles in de knop is vermoeden we er een pruimenboom en perenboom naast.
We gaan op zoek naar een ‘planteskole’ om een mooi boompje uit te zoeken en vinden een zilverberk. We planten haar solitair en centraal in de achtertuin, rekening houdend met de plek waar ooit groenten verbouwd gaan worden. Ook drie kleine rododendrons vinden een nieuwe plek aan de rand van de tuin waar in de toekomst een tuinhuis moet verrijzen. Nu nog even goed nadenken over de beste plek voor de in Nijmegen gekiemde zonnebloemen…

20150422-185137.jpg

20150422-185219.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.