Één mailtje, één telefoontje…

We prijzen ons gelukkig met een man als Hans als huiseigenaar. Één mailtje met ‘help, er is ( weer) iets mis met de elektriciteit’ en we krijgen als antwoord: bel dit nummer, dan komt Mogens langs. We bellen, en binnen een half uur staat Mogens aan de deur.
Hij sloopt de meterkast – nou ja: kast… een doosje ter grootte van een A-viertje in de slaapkamermuur – meet van alles door en dan blijkt Paul (de boilerman) een verkeerde stop te hebben geplaatst. Probleem opgelost. Maar ook Mogens constateert: een groep erbij is geen overbodige luxe.
Dat komt op het lijstje voor het volgende verblijf. Evenals aansluiting op het glasvezelnet vragen. In februari werd de kabel vanaf de straat tot het huis gelegd, nu is het nog een kwestie van door de muur heen en binnen een kastje monteren. Dat dit ook al met een simpel telefoontje geregeld kan worden horen we vanmiddag van Konrad, die samen met zijn vrouw op de koffie is geweest. Ook al van die onmisbare mensen die veel voor ons kunnen en willen betekenen hier.

20150429-214110.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.