Twee mannen en hun hobby

Voor ons geen warme witte broodjes vanavond, maar Thise bietjes, Vildmose aardappels en rabarber van de boerderijwinkel. Die witte broodjes horen op de avond voor ‘store bededag’, oftewel grote biddag. Of, en wáár er nog voor gebeden wordt morgen, is me niet duidelijk, wel dat het een nationale feestdag is.
In de kleine, slaperige kustplaatsjes valt ons ineens de bedrijvigheid op: huurfietsen worden buiten gezet, café’s worden gepoetst, er is ineens leven in de brouwerij. Veel Denen zullen naar hun sommerhus komen voor een lang weekeinde. Wij genieten nog even van het strand voor ons alleen. Op de foto twee mannen en hun hobby. Jaap verheft het maken van foto’s van golven tot ware kunst en Odin maakt van de nood een deugd – plastic soep uit de zee kan heel goed als speelgoed dienen!

20150430-223225.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.