Home is where…

Nooit gedacht dat ik ooit nog eens zou genieten van een rekje met vochtige handdoeken, sokken en ondergoed voor de houtkachel. Maar het is gebeurd, vanavond. We hebben een superdeluxe wasmachine in het Gele Huis; een fluisterstil monster.

En het is heel wat meer dan gewoon de aanschaf van een apparaat. Misschien ‘a small step’ voor de gemiddelde mens die zijn was wil doen, maar voor ons een ‘giant leap’ op de één na laatste dag van dit jaar, in de richting van onze droom. Hier definitief wonen.

Door het kleine-wasjes-op-de-hand-doen en de grote bulk elke keer weer mee naar Nederland nemen, bleef het vakantiegevoel. Dat is nu afgelopen. Het beddengoed blijft hier, de handdoeken, de meeste kleding. Het is de eerste ‘grote’ investering in dit huis.

Tijdens het wachten op de bezorging vandaag (exacter dan ‘tussen 8 en 17 uur’ konden ze niet zijn… het werd 15.30 uur) heb ik verder geschilderd in de keuken en heeft Jaap het juthouthok afgetimmerd. Allemaal small steps om het Gele Huis steeds meer eigen te maken.

Gisteren kwamen eigenaar Hans en zijn vrouw even op de koffie. Zij had het Gele Huis nog niet gezien. Vanavond een mailtje: ‘Dank voor de leuke ochtend samen. Inga vindt dat jullie het erg hyggeligt hebben gemaakt!’ Kijk, dat hoor je graag als vrouw. En dan is een wasmachine in de kleine open keuken misschien verre van gezellig, voor ons geldt vanaf nu

0d04dae83f976ac1286b7ecd66201d7d

PS: de handdoeken zijn al plankjes! Kastdroog! In drie uur voor het vuur 😉

 

5 gedachtes over “Home is where…

  1. Mooie stap Anuscka! Enne…. Ik heb ook een rekje. Alleen niet zo’n leuk kacheltje. Wel twee katten die het rekje gebruiken als stormbaan. 😏

    Like

  2. Net echt zo met een wasmachine. Fijn, niet meer sleuren met manden met wasgoed. Maar ergens in maart ofzo de eerste dingen weer in de zon te drogen hangen is ook wel fijn. Daar beginnen we nu weer naar uit te zien he? 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.