Een fotoverslag

Een hedebølge (hittegolf) was het nog net niet – daarvoor moet het op verschillende plaatsen in het land 28 graden zijn – maar een varmebølge begin juni is al bijzonder genoeg. En dat na de warmste mei sinds 23 jaar. We hebben even dankbaar gebruik gemaakt van dit uitzonderlijke weer door de afgelopen dagen van zonsopkomst tot zonsondergang (nou ja, bijna) in de tuin aan het werk te gaan. Een fotoverslag.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

5 gedachtes over “Een fotoverslag

 1. Wat een plaatje van een huis! Ik geniet even van de foto’s. Schitterend. Dank je voor het delen van deze prachtige eenvoud en mooie nostalgie. Mooie dag xx

  Like

 2. Hahahaha, aangehouden vanwege die plantjes. Hilarisch. Maar echt, zijn er mensen die jullie ooit voor gek verklaard hebben om dit avontuur? Welke gek? Tell me! Dit is toch helemaal geweldig. Wat een pracht!

  Like

  1. Voor gek verklaard niet… En er gingen wilde geruchten dat de intensieve grenscontroles niet vanwege de vluchtelingen waren, maar vanwege drugssmokkel uit Nederland. Nou: de Denen vóór ons werden uit de rij gepikt, wij mochten doorrijden! 🙂 En inderdaad: het is hier helemaal geweldig! ❤

   Like

 3. Geweldige mooie foto’s en mooi om te zien en ervan mee te mogen genieten want ik vind het echt bijzonder en geweldig wat jullie doen. Prachtige zonsondergangen en jullie mooie plekje. Fijn dat jullie ervan genoten hebben en van genieten. En leuk ook die besjes, die hebben we dit jaar ook voor het eerst in de tuin en de besjes zijn al flink rood aan het worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.