20 gedachtes over “Op zoek naar andere manieren

 1. Heel mooi. Zowel de foto als de tekst. Hopelijk trekken we uit dit vreemde jaar de juiste besluiten naar de toekomst toe. Het is nu nog allemaal zo vaag, we weten nog steeds niet waar we staan, wat 2021 voor ons in petto heeft, maar hopelijk leren we er iets uit en vergeten we dit, ondanks alles, nooit meer.

  Ook voor jullie een warm en mooi jaar, nieuwe dauw om in te trappen, zon om te genieten en stralen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Zo’n mooie foto heb ik nooit bij wensen gezien!
  Ik wens jullie voor het nieuwe jaar ook veel normaal van 2019, aangevuld met alle belangrijke zaken die 2020 extra scherp heeft gesteld.

  Geliked door 2 people

 3. Het allerbeste voor 2021 !
  En zonet was ik aan het afwassen en stond even stil (niet dat dit de eerste keer is hoor) bij het gemak waarmee ik de grondstof gezuiverd water gebruikte. Zucht. Uit systemen stappen of ze veranderen is nog altijd als een rijdende trein zonder brokken maken van zijn standaard sporen afleiden.
  Maar hoop doet leven… weg met 2020 en op naar 2021.

  Geliked door 2 people

 4. Het was een bijzonder jaar. Voor veel mensen veranderde er heel veel. Voor mij viel het wel mee. Het was zelfs af en toe prettig. Heel egoïstisch, maar doordat iedereen ineens gedwongen werd om op “mijn” manier te gaan leven, deels in isolatie, voelde ik me een stuk beter begrepen. Hopelijk komen er nieuwe tijden aan. Waarin we anders met elkaar, de aarde en onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal, zullen leren omgaan. De tijd zal het leren.

  Geliked door 2 people

  1. Voor mensen die inderdaad een heel ander leven leid(d)en dan jij en ik was het met recht een ‘roller coaster year’ – voor ons veranderde er ook niet zo heel erg veel. Fijn dat het voor jou ook begrip heeft gebracht. En: fijn dat je hier weer even een bezoekje bracht 😊❤️

   Geliked door 1 persoon

   1. Dank! Herkenbaar dat ook ik mij -een beetje- kan vinden in het leven van vandaag de dag. Toch veel op mezelf teruggeworpen geweest, accepteer ik deze toestand wat makkelijker dan menigeen. Weliswaar blijft het behelpen mèt geluksmomenten, wetend dat (bijna) alles een eind heeft….. en wetend dat er nòg mooiere dingen zijn dan de aardse. Vanuit dit besef wens ik eenieder een gezegende Kerst toe!…… en een goed 2021.

    Geliked door 3 people

    1. Dank je wel Hans! Ja, als je weet wat het is om alleen (maar niet eenzaam) te zijn, zonder altijd maar veel mensen om je heen hebben, dan valt deze crisis je minder rauw op het dak. Dat is dan weer een voordeel ervan 😉

     Geliked door 1 persoon

 5. Ik ben een beetje aan het bijlezen zoals je al merkte 🙂 Mooie foto en tekst. Vooral dat zoekende spreekt me aan. Ik mag dan een bepaalde weg gekozen hebben, het blijft zoeken… Je kan nooit zeggen dat je er al bent. Al ben ik erg dankbaar voor wat ik gevonden heb. Dat wens ik jullie ook. Dat je maar veel moois mag vinden in; nu en in het nieuwe jaar.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik merk het ja, dat je aan het bijlezen bent. Fijn! 🙂 En ja, het is goed als je blijft zoeken, óók als je een weg hebt gevonden die jou ‘past’, dan nog kan het gebeuren dat je af en toe even je richtinggevoel kwijt bent. Ook wij blijven zoeken, en jutten 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.